Bestellen & bezorgen of afhalen: hoe werkt het?

Kies uw producten van ons biologisch Angus vlees en voeg deze toe aan uw winkelmandje.
Momenteel is het alleen mogelijk uw bestelling op afspraak af te halen. Op korte termijn bieden wij ook via onze webshop de optie aan om uw bestelling te laten bezorgen. Wilt u hier nu al gebruik van maken? Neem dan even contact met ons op.

Plaats uw bestelling en betaal via iDeal of Bancontact. U ontvangt een orderbevestiging en wij gaan voor u aan de slag.
Wij zullen contact met u opnemen wanneer de bestelling gereed is.

Hoe zijn de producten verpakt?

Ons biologisch Angus vlees wordt direct na verwerking vacuüm verpakt en professioneel vers ingevroren. Wij doen dit om de houdbaarheid, puurheid en kwaliteit van onze producten te waarborgen. Er worden immers geen conserveermiddelen aan onze biologische producten toegevoegd. Vacuüm verpakken heeft een aantal voordelen:

  • De kwaliteit van het vlees blijft behouden. Dat komt door de afwezigheid van zuurstof in een vacuüm verpakking. Zuurstof kan de geur, smaak en kleur beïnvloeden.
  • Hygiënische verpakkingsmethode, omdat het product afgesloten is van de omgeving.
  • Geen verlies van vleessappen.
  • Iedere verpakking is voorzien van een etiket waarop informatie over het betreffende product terug is te vinden.

Hoe kan het vlees het best ontdooien?

Neem geruime tijd voor gebruik (+-1 dag, afhankelijk van de hoeveelheid) het gewenste biologisch Angus vlees uit de vriezer en laat het in de koeling ontdooien. Na ontdooiing neemt u het vlees uit de verpakking en laat u dit op kamertemperatuur komen, waarna het klaar is voor bereiding.

Een keer geen tijd / iets vergeten? U kunt de bevroren verpakking in koud water leggen voor een snellere ontdooiing; dit geniet echter niet onze voorkeur.

Hoe werkt dat precies met prijs en gewicht?

De biologische Angus runderen van Boerderie Bewust zijn uniek en variëren in gewicht en formaat. Ons biologisch Angus vlees is een natuurproduct dat in een ambachtelijke omgeving wordt verwerkt. Hierdoor kan het gewicht per verpakking variëren. In onze webshop vermelden wij telkens het gemiddelde gewicht van het betreffende product, inclusief de prijs die bij dat gewicht hoort. Het gewicht per geleverd product kan afwijken van het gewicht dat vermeld staat in de webshop en door u besteld werd. Wij streven echter ernaar om zo precies mogelijk te werken. Indien er desondanks een te groot negatief verschil tussen prijs en gewicht ontstaat, compenseren wij dit middels het toevoegen van een extra product aan uw bestelling.

Kunnen producten worden geretourneerd?

Het retour sturen van ons biologisch Angus vlees is niet mogelijk, omdat dit bederfelijke waren zijn die vallen onder de wet voedsel en waren. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw product(en), neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@boerderiebewust.nl of +31(0)6-41232312.